Bruiloft

Eeuwige liefde
In de dierenwereld zijn er tal van zoogdieren en vogels die zich een leven lang binden aan één partner. Bijvoorbeeld de knobbelzwaan en de gans staan er om bekend dat ze zo trouw zijn aan elkaar. 

Gelukkig zijn er nog steeds heel veel mensen die de verbinding met elkaar aan willen gaan of juist al toe zijn aan de viering van hun koperen, zilveren, koralen of zelfs al gouden bruiloft.

Een liefdesverbinding tussen twee mensen is en blijft bijzonder en dient gevierd te worden. Of je dit nu groots aanpakt. of juist wat kleiner wilt vieren. Bij de Weidehoeve kan het allemaal.

Vieren van de liefde
De Weidehoeve is de ultieme plek om de liefde te vieren. Een mooie romantische omgeving met genoeg ruimte om je hele kring met dierbaren te kunnen ontvangen. Naast het feit dat u hier iedereen kunt ontvangen, kunt u hier ook de volledige ceremonie laten voltrekken! 

Start uw dag op onze prachtige zolder waar u in alle rust uzelf kan voorbereiden op de dag. Wellicht wilt u de bruidsreportage in de ochtend doen in het prachtige natuurgebied of boven op de uitkijktoren. 

In de middag kunt u trouwen voor de wet bij ons op locatie, een BABS (buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand) zal dan hier uw huwelijk voltrekken. De gehele middag kan naar uw keuze ingedeeld worden met betrekking tot de receptie, het bruiloftsdiner en het trouwfeest! 

U kunt er ook voor kiezen om de activiteiten van de Reuselhoeve erbij te betrekken. Terwijl u geniet van uw receptie, kunnen de kinderen ravotten in het klimbos, de lasergame arena of één van onze speeltuinen. 

Vooraf zullen we met u bespreken hoe u de ruimte ingedeeld wilt hebben zodat u de dag zorgeloos kunt beginnen. Kiest u een drankarrangement of liever op nacalculatie, wilt u een barbecue buffet of liever een walking diner? Kijk onze mogelijkheden wat betreft eten & drinken en kies naar eigen wens!

BorrelplankenPrijs per persoonPrijs per plank
Borrelplank€ 21,-
Nachoplank€ 9,75
Borrelmaatjes€ 2,-€ 15,-
Borrelsnackjes€ 1,25€ 12,50
Snackplank€ 9,75
Nootjes & zoutjes€ 1,75

Drankarrangement3 uur5 uur
Standaard drankarrangement€ 24,95€ 29,95
All-in drankarrrangement€ 29,95€ 35,50

ProductPrijs per persoon
Koffie met appelgebak€ 6,25
Standaard lunchbuffet€ 14,95
Luxe lunchbuffet€ 24,50
Standaard barbecue€ 22,95
Weidehoeve barbecue€ 27,95

Delen met anderen

Delen via:

Aanbevolen

De Weidehoeve
Contact
De Weidehoeve
Heizenschedijk 1
5066PL Moergestel
info@deweidehoeve.nl 013-210 5006

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.