Teambuilding

Waarom de Grutto?


De Grutto is de koning op de weide. Zij bouwen hele gemeenschappen waarbij ze samen hun eigen luchtmacht vormgeven en elkaar beschermen. Ook andere weidevogels maken deel uit van deze gemeenschappen, mits ze de basisvoorwaarden respecteren. Om dit ultieme team te creëren bieden wij een arrangement aan waarbij, onder leiding van een gecertificeerde coach, de basis gelegd wordt om samen een eigen gemeenschap te vormen, kortom echte teambuilding.

Van Teambuilding naar een eigen gemeenschap?


Jouw team is al langere tijd bij elkaar en kent elkaar. Echter, hoe wordt dit ervaren door een outsider? Hoe kan nog verder verbeterd worden? Waar liggen de kansen?

Onder leiding van de “Opper-Grutto” wordt de teamontwikkeling naar een hoger level getild.

Inzicht in elkaars kwaliteiten en rollen leidt tot betere samenwerking. Goede communicatie, juiste taakverdeling en het managen van verwachtingen zijn daarbij cruciaal. Een teamcoach zorgt voor het veilige gevoel en de inspiratie die de teamleden nodig hebben om te reflecteren op de taken, uitkomsten, processen en over het algemeen teambuilding. Dit alles zodat jouw team echt het beste uit zichzelf kan halen.

Teambuilding met Monique van Gurp.


De Weidehoeve heeft een unieke samenwerking met Monique van Gurp. Monique neemt de groep onder haar veilige vleugels gedurende de dag voor de nodige teambuilding. Voorafgaand gaan opdrachtgever en Monique in overleg waarin bepaald wordt wat het doel is van deze dag en waar de nadruk op gelegd wordt.  De Weidehoeve staat exclusief ter beschikking voor jouw team. Samen met Monique bepaal jij de invulling van de dag. Lees hieronder het eigen verhaal van Monique.

Teambuilding

Wie is Monique?


“Kenmerkend is mijn vermogen om mensen vanuit een open, aandachtige en nieuwsgierige houding te benaderen. Ik ben betrokken, empathisch en zorg voor een open en veilig klimaat. Graag stel ik de vraag achter de vraag:

In de mensen zelf: ben je je bewust van wat je beweegt en waarom je doet wat je doet?

Tussen de mensen: waar vind je elkaar en waar raak je elkaar kwijt?

Als eerste creëer ik een veilige en bemoedigende omgeving, waarin sprake is van wederzijds respect en vertrouwen. Daarna help ik door te prikkelen en te reflecteren om eigen authentieke oplossingen te genereren. Ik ben en werk resultaatgericht en geef een duwtje in de rug zodat je in actie te komt. Mijn werkwijze is doelgericht waardoor resultaten behaald kunnen worden.

Opleidingen
MA, Master of Arts (Human Development)
Vertrouwenspersoon (erkend door Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen)
NLP practitioner, Master en Post Master
Systemisch teamcoach

Ervaring
Ik heb veel ervaring met het coachen van mensen en teams in organisaties. Mijn missie is het helpen van individuen en teams d.m.v. coaching een stap voorwaarts te zetten. Waar zit de groeipotentie, of waar zit het knelpunt? Daar gaan we samen mee aan de slag. Als gevolg van mijn jarenlange ervaring kan ik veel teams en individuen helpen bij het bereiken van hun doel.

Mijn werkwijze
Kenmerkend is mijn vermogen mensen vanuit een open, aandachtige en nieuwsgierige houding te benaderen. bijvoorbeeld betrokken, objectief, empathisch en betrouwbaar zijn. Ik werk oplossingsgericht en positief door te benadrukken wat goed gaat en te focussen op behaalde positieve resultaten. Samenvattend wij werken altijd vanuit jouw eigen kracht en wat voor jou werkt.”

Delen met anderen

Delen via:

De Weidehoeve
Contact
De Weidehoeve
Heizenschedijk 1
5066PL Moergestel
info@deweidehoeve.nl 013-210 5006

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.