Vergaderen

Vergaderen in de natuur

Bij vergaderlocatie de Weidehoeve draait het niet om de standaard vergadering waar je simpelweg een zaaltje voor boekt. Nee, hier draait alles om inspirerend vergaderen in de natuur. Het begint al bij de adembenemende omgeving van de boerderij, gelegen in het prachtige natuurgebied van het Moergestels Broek. Terwijl je ergens anders tussen de middag een blokje om moet gaan in een kantorenpark of industrieterrein, trekken de gasten van de Weidehoeve gewoon het grootste weidevogelgebied van Brabant in. Jullie vergadering in de natuur.

Zaalhuur per dagdeel€ 605,- incl. btw
Prijs per persoon, per dagdeel
Vergaderarrangement€ 11,50
Vergader- en borrelarrangement€ 19,75

Bij de Weidehoeve draait het om meer dan alleen vergaderen; het gaat om een ervaring. Hier zijn volop mogelijkheden om actief bezig te zijn in de buitenlucht bij de Reuselhoeve. Of het nu gaat om een korte pauze om op te laden of om de dag vol energie te beginnen, hier kan het allemaal.

En wat is er nu beter dan de dag gezellig af te sluiten met een borrel? Bekijk vooral onze arrangementen voor de mogelijkheden om de dag op een bijzondere manier af te ronden.

Unieke vergaderruimte

Geef je bij ons aan in welke opstelling je wilt zitten of juist wat informeler, dan regelen we dat voor jullie. Bij de Weidehoeve bepaal jij zelf waar je wilt zitten of staan. Mocht het fantastisch weer zijn is het ook mogelijk om buiten te vergaderen. Geen vastgelegde opstellingen of saaie ruimtes, maar volledige vrijheid om te vergaderen in een inspirerende omgeving.

En wat dacht je van break-outsessies? Die kunnen plaatsvinden in onze uitkijktoren, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over het hele reservaat. Of kies voor een van onze huifkarren voor een unieke vergaderruimte. Bovendien ligt vergaderlocatie de Weidehoeve op een strategische locatie, in het hart van Brabant. Slechts een steenworp afstand van Tilburg, Eindhoven, Breda en Den Bosch. Dit maakt het gemakkelijk bereikbaar voor gasten uit verschillende regio’s.

Kortom, bij de Weidehoeve draait alles om een unieke en bijzondere vergaderervaring. Weg van de standaard zaaltjes en saaie kantooromgevingen, en in plaats daarvan vergaderen in het groen, omringd door de prachtige natuur van Brabant.

Vergaderen in de natuur
Vergaderen

Vergaderen voor kleinere groepen

Je kunt echter ook in de vergaderruimte van de Reuselhoeve terecht voor inspirerend vergaderen in de natuur, goedkoper en minder exclusief. Dit is vaak passender voor groepen kleiner dan 25 personen. Vanaf 1 november t/m 31 maart van maandag t/m vrijdag. 

 • Minimaal 15 personen per dagdeel
 • Maandag t/m vrijdag
 • € 225,- per dagdeel

Ook de Reuselhoeve is zeer goed bereikbaar vanuit Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda.

Grote gezelschappen

Organiseer je een grote vergadering zoals een jaarvergadering waarbij meer dan 300 mensen aanwezig willen zijn, dan zijn er hier ook mogelijkheden om de Weidehoeve en Reuselhoeve te combineren. Door meerdere vergaderruimtes te combineren met verschillende schermen is het zeker mogelijk om met 300 personen te vergaderen.

Vergadering Weidehoeve

Reserveer nu je memorabele vergadering bij de Weidehoeve en ervaar de vrijheid.

Reserveer
Vergaderarrangement

Per dagdeel: € 11,50 prijs per persoon

 • Onbeperkt koffie*, thee en water
 • Diverse gezonde tussendoortjes zoals fruit en groenten.
 • Zoetigheden voor bij de koffie en thee.
 • Gebruik van scherm, beamer, flipover met stiften
 • Je kunt gebruik maken van een frisdrankkoeling en de koffieautomaat met speciale koffie zoals cappuccino op nacalculatie.

*speciale koffie zoals cappuccino, latte etc. zijn hiervan uitgezonderd

Reserveer
Vergader en borrelarrangement

Eén dagdeel (4 uur): €19,75 prijs per persoon

 • Onbeperkt koffie, thee en water
 • Diverse gezonde tussendoortjes zoals fruit en groenten.
 • Zoetigheden voor bij de koffie en thee.
 • Gebruik van scherm, beamer, flipover met stiften
 • Frisdrank uit uw eigen frisdrankkoeling bij de bar.
 • Wijn en (speciaal)bier in de frisdrankkoeling bij de bar.
Reserveer

Foto impressie

Delen met anderen

Delen via:

De Weidehoeve
Contact
De Weidehoeve
Heizenschedijk 1
5066PL Moergestel
info@deweidehoeve.nl 013-210 5006

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.