Vergaderen

De traditionele kantoren verdwijnen langzaam maar zeker naar de achtergrond en er komt een volledig hybride tijdperk aan. Dat hoeft niet perse negatief te zijn want er komt veel flexibiliteit voor terug. Werk/privé balans komt beter in evenwicht door thuiswerken, online vergaderen is tijd technisch zo veel meer efficiënter dan tig kilometers rijden voor een live afspraak etc.  Maar wat wel in het gedrang komt, is het ontmoeten bilateraal bij de koffieautomaat. Wanneer zie je je collega’s nog in het echt? Wanneer heb je weer echt even tijd voor elkaar om bij te praten? Gewoon over alledaagse dingen. Vaak komen hier de mooiste gesprekken uit voort, maar zeker ook goede ideeën. Je kunt het zien als een brainstormmoment; dat is wat dat kwartiertje bij de koffieautomaat kan doen. 

Wil je dit 1 of 2 keer per jaar toch faciliteren? Kom dan naar de Weidehoeve. Je zult zien dat een ontmoetingsdag waarin sociale interactie en onderling plezier centraal staan, heel veel doet voor jouw medewerkers. Hoe beter men elkaar kent, hoe productiever een team wordt. Binnen een hecht team is de bereidheid om elkaar te helpen groter. Het heeft alleen maar voordelen.

Uiteraard ben je vrij om een eigen indeling te maken voor jullie teamdag; Jij bent en blijft altijd de regisseur van de dag. Geef ons jouw wensen door en we sturen je zo snel mogelijk een vrijblijvend voorstel.

ontmoeten

Resultaten worden opgehaald...
De Weidehoeve
Contact
De Weidehoeve
Heizenschedijk 1
5066PL Moergestel
info@deweidehoeve.nl 013-210 5006

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.