Familiefeest

Vroeg pieken en toch geweldig genieten van je familiefeest?

Jouw familiefeest bij de Weidehoeve kan helemaal op maat geregeld worden. Wij staat altijd ervoor open dat je even langskomt om de locatie te bekijken voor als je bijvoorbeeld zelf wil decoreren.

De Weidehoeve is gebouwd op voormalig agrarische grond. Vroeger vond je hier kippen en hanen. Wat is het meest kenmerkend aan een toom kippen? Juist, zij gaan graag op tijd op stok! Dit principe voeren wij door bij de Weidehoeve.

Met de kippen op stok

Bij de Weidehoeve geloven wij in het fenomeen “vroeg pieken”. Waarom zou je lang wachten om te beginnen met je feest? Zonde van je tijd. Begin op tijd want de haan kraait weer vroeg. Je kunt bij ons feesten tot 00.00 uur en daarna gaan wij op stok. Dan kraait er geen haan naar.

Een actieve groep bij? Dan kun je altijd een activiteit van de Reuselhoeve erbij reserveren. Bij de Reuselhoeve kun je heerlijk genieten van een kanotocht over de Reusel of klim hoog ons klim-slim parcours in als een boomkikker! Of ga competitief aan de slag met WC-racen, kleiduif schieten of nog vele andere activiteiten! Van jong tot oud zijn hier mogelijkheden om actief te ontspannen en samen te genieten.

Wil jij ook vroeg pieken en toch geweldig genieten? Neem contact op voor de mogelijkheden!

familiefeest
Resultaten worden opgehaald...

Er zijn geen producten gevonden dat aan je zoektermen voldoen.

De Weidehoeve
Contact
De Weidehoeve
Heizenschedijk 1
5066PL Moergestel
info@deweidehoeve.nl 013-210 5006

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.