Conferentie

Conferentie bij de Weidehoeve

Welkom bij conferentiecentrum de Weidehoeve: dé perfecte locatie voor het organiseren van jouw conferentie! Als je op zoek bent naar een inspirerende omgeving, centraal gelegen in het prachtige Brabant, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Organiseer jouw conferentie in de buurt van Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of Breda bij de Weidehoeve.

Conferentieruimte

Onze ruime en veelzijdige locatie is uitgerust met meerdere conferentieruimtes. Hierdoor hebben we de flexibiliteit om conferenties van verschillende groottes en indelingen te verzorgen. Of je nu een plenaire sessie, breakout-sessies, workshops of netwerkmomenten wilt organiseren, wij hebben de conferentieruimte die aan jouw behoeften voldoet. Terwijl je binnen actief aan de slag gaat, kom je buiten tot rust in het prachtige natuurgebied.

Daarnaast is onze conferentiezaal voorzien van moderne audiovisuele apparatuur, zoals een 86” videoscherm, professioneel geluidssysteem en draadloze microfoons. Zo maak je indruk op het publiek met jouw presentaties en workshops.

Actief ontspannen, samen genieten

Geniet tijdens jouw conferentie van onze heerlijke mogelijkheden wat betreft eten. Van verfrissende koffiepauzes in jullie eigen bar en smakelijke lunchplanken tot gezellige borrels of houtvuur barbecues.

Of breiden jullie de conferentie uit met spannende activiteiten of ludieke bezigheden? Dat is ook zeker mogelijk! Op zoek naar wat teambuildingsactiviteiten, dan hebben wij expeditie Reuselhoeve voor jullie klaarstaan waarbij je samen op avontuur over het terrein gaat! Liever wat traditionelere spellen voor samenwerking, dan is de zeskamp of de plattelandsspelen een gezellige optie.

Een unieke activiteit die echt het ijs kan breken? dan is de wc potten race de ultieme uitdaging! Samen op avontuur in het klimparcours of toch met beide benen op de grond tijdens het paintballen. Deze conferentielocatie heeft alles erop en eraan!

Onze werkwijze

Ons toegewijde team staat klaar om jou te ondersteunen bij elke stap van het planningsproces. Vanaf het eerste contact tot de uitvoering van jouw conferentie. Wij regelen dat jouw visie tot leven gebracht wordt en zorgen ervoor dat jouw conferentie een onvergetelijk succes wordt!

Gelegen in de buurt van Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda, is conferentiecentrum de Weidehoeve gemakkelijk bereikbaar, waardoor het een ideale conferentiezaal is voor iedereen. Kortom, als je op zoek bent naar een conferentielocatie die inspiratie, comfort en professionele service biedt voor jouw conferentie, dan is de Weidehoeve de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw conferentie bij De Weidehoeve te plannen. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk evenement te creëren!

conferentie

Delen met anderen

Delen via:

Aanbevolen

De Weidehoeve
Contact
De Weidehoeve
Heizenschedijk 1
5066PL Moergestel
info@deweidehoeve.nl 013-210 5006

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.