Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Bijzonder bedrijfsuitje in Brabant

Bij de Weidehoeve organiseren jullie een memorabel bedrijfsuitje voor het personeel, management, familie, partners en klanten. Hier is voor iedereen iets te beleven van jong tot oud. Ontmoet elkaar in rust, ruimte en stijl voor een perfecte dag vol ontspanning, humor en het versterken van banden. Organiseer jouw bedrijfsuitje in de buurt van Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda bij de Weidehoeve.

bedrijfsuitje

Jullie bedrijfsuitje in de natuur

Bij de Weidehoeve ontspannen jullie en gaan samen het avontuur aan. Willen jullie gezellig borrelen of op pad met de vele activiteiten die de Weidehoeve kan aanbieden via de Reuselhoeve. Versterk teamwork, creëer onvergetelijke momenten en geniet van de ruimte samen met je collega’s, management, familie, partners en klanten. Ga de strijd aan tijdens paintball en lasergamen. Of zoeken jullie een hilarische uitdaging met wc potten race of badkuiprace. Schiet jij het schot in de roos met handboogschietenkruisboogschieten of kleiduifschieten.

Liever een variatie van verschillende activiteiten, kies dan een van onze Rally’s zo maak je een programma passend bij iedereen. Bij onze rally’s is er ook een pitstop in het programma verwerkt om even samen te genieten.

Voor de echte avonturiers bieden we het Klim-Slim Parcours aan en niet te vergeten de mega zipline van 130 meter! Liever ontspannen? Stap dan in een kano en verken samen het grootste weidevogelgebied van Noord-Brabant. Kies voor een Hilvertocht door het land van Hilver van ongeveer 2 uur of een uitgebreide tocht door de Hondsberg van ongeveer 4 uur. Organiseren jullie een bedrijfsuitje met het gezin dan is het natuurlijk het leukste als de kleinsten ook mee kunnen. Daarvoor zijn shotgun paintball, badkuiprace en het klimparcours heel geschikt.

Willen jullie wat dieper ingaan op teambuilding? Dan hebben wij dé activiteit voor jullie, expeditie Reuselhoeve! Ga samen op ontdekking met de kompastocht en werk samen bij het obstakel parcours. Als jullie liever wat traditioneler aan de slag gaan dan bieden wij zeskamp en plattelandsspelen aan. Hierbij ga je met jouw team samenwerken tijdens skilopen of touwtrekken. De inspirerende setting van de Weidehoeve in de natuur zorgt ervoor dat iedereen de dagelijkse afleidingen even kan laten en zich volledig kan concentreren op teambuilding. Deze waardevolle leermomenten verbeteren de teamdynamiek en versterken de samenwerking. Teambuilding is heel belangrijk maar samen genieten natuurlijk ook, deze activiteiten zijn zeker gemaakt om het ijs te breken!

feestlocatie

Ontmoeten in rust, ruimte en stijl

Bij de Weidehoeve ligt de focus niet alleen op teambuilding maar ook op samen genieten. Ga samen gezellig borrelen of ervaar onze unieke houtvuur barbecues. Het is ook mogelijk om te genieten van een Winterse of Zomerse walking diner, neem dan even contact op.

Kortom, bij de Weidehoeve kunnen bedrijven een op maat gemaakt bedrijfsuitje ervaren, variërend van actieve en originele activiteiten tot unieke en gezellige bijeenkomsten. Of het nu gaat om het versterken van teambanden of gewoonweg genieten van elkaars gezelschap, de Weidehoeve biedt de perfecte setting voor een dag vol avontuur en gezelligheid met collega’s, familie, partners en klanten. Van een Zomerse borrel in het zonnetje of een Winterse kerstborrel in het gezellige Brabant.

vergaderen

Op pad met het gehele bedrijf?

Combineer de Weidehoeve met de Reuselhoeve om ruimte te creëren voor ruim 400 mensen. Het is ook mogelijk om het gehele terrein te reserveren voor jullie bedrijf, neem hierover contact op. Geniet in de zomer van je eigen terras en kom in de winter gezellig bij de haard zitten.

Met de auto is de Weidehoeve en Reuselhoeve goed bereikbaar, voor een bedrijfsfeest kun je ook de keuze maken om een van onze huifkarren te reserveren om te rijden tussen de dichtstbijzijnde OV-halte en de Weidehoeve. Zo kun je jullie bedrijfsuitje vieren met iedereen erbij. Een ideale plek voor jouw bedrijfsuitje in de buurt van Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda.

Neem contact met ons op voor jullie onvergetelijke bedrijfsuitje

Contact