Trainingslocatie de Weidehoeve

Trainingslocatie de Weidehoeve

vergaderen

Unieke trainingslocatie

In het hart van Brabant vinden jullie de Weidehoeve. Een unieke trainingslocatie waarbij je echt de ruimte voor jezelf kan hebben. Ga met jouw team of groep aan de slag zonder gestoord te worden. Plan de dag in zoals jullie dit willen en geniet in de pauzemomenten van de verfrissende buitenlucht die weer energie geeft voor de rest van de dag. Een bijzondere trainingslocatie in de buurt van Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda.

 

de weidezolder

Trainingen of workshops?

Organiseer je een training voor jouw team of juist een workshop voor partners? Trainingslocatie de Weidehoeve heeft een veelzijdige indeling passend voor iedere groep. Jij geeft aan hoe je de ruimte ingedeeld wilt hebben, wij regelen dat voor je. Start de dag met een kop koffie en appelgebak of sluiten jullie deze liever af met een gezellige borrel. De Weidehoeve heeft verschillende opties wat betreft eten & drinken om de dag compleet te maken. Door vooraf samen alles goed doorgenomen te hebben, geniet jij van een zorgeloze dag.

De Weidehoeve is een schitterende trainingslocatie door de bijzondere omgeving maar bied ook diverse teambuildingmogelijkheden om de samenwerking en teamspirit te versterken. Dankzij de connectie met de nabijgelegen Reuselhoeve kunnen teams genieten van activiteiten die zorgen voor plezier, uitdaging en teambuilding. Een actieve trainingssessie in de buurt van Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda.

Teambuilding

Teambuilding

Een populaire optie voor avontuurlijke teams bij trainingslocatie de Weidehoeve is Expeditie Reuselhoeve, een spannende ontdekkingstocht door de natuurlijke omgeving rondom de Weidehoeve. Tijdens deze expeditie worden teams uitgedaagd om samen te werken, problemen op te lossen en obstakels te overwinnen terwijl ze een reeks missies voltooien. Het is een unieke kans om de banden binnen het team te versterken en tegelijkertijd te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. Zoek je meer traditionele spellen om de samenwerking te bevorderen, kies dan de zeskamp. Met spellen zoals skilopen, mega basketbal en het vliegend tapijt gaan jullie samen de strijd aan!

Als je op zoek bent naar iets ongewoons en grappigs, is er zelfs de mogelijkheid om deel te nemen aan een wc-potten race. Teams zullen samenwerken om tijdens de wc-potten race natuurlijk als eerste over de finishlijn te komen. Het is een fantastische manier om de teamgeest te versterken terwijl je samen lacht en plezier maakt. Een trainingslocatie met alles erop en eraan!

trainingslocatie

Unieke locatie

Fysiek bezig zijn en de mogelijkheid om een frisse neus te halen is heel belangrijk voor een effectieve trainingssessie. Op deze trainingslocatie kun je volledig genieten van de frisse neus en beweging door een wandeling door het prachtige natuurgebied. Wij bieden een aantal mooie wandelingen aan voor pauzemoment maar jullie zijn er natuurlijk geheel vrij in om een eigen wandeling uit te zetten.

trainingslocatie

Trainingslocatie de Weidehoeve

Of je nu op zoek bent naar een bijzondere locatie voor een eenmalige bijeenkomst of regelmatige trainingssessies, de Weidehoeve biedt de perfecte omgeving om te leren, te groeien en te bloeien als organisatie. Met zijn combinatie van rust, ruimte en inspiratie is deze unieke trainingslocatie de ideale keuze voor elk bedrijf of team dat streeft naar succes.