Heisessie

Heisessie

bruiloft

Heisessie in de natuur

Plan jouw heisessie bij de Weidehoeve, een unieke locatie waar een schitterend natuurgebied samensmelt met een sfeervolle hoeve. Centraal gelegen in Brabant, vlakbij Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Breda.

De term “heisessie” komt oorspronkelijk van het idee dat deelnemers zich terugtrekken in de natuur, bijvoorbeeld op de hei, om daar geconcentreerd te werken aan bepaalde doelen zonder afleiding van alledaagse werkzaamheden. Een heisessie bij de Weidehoeve is daarom een ideale locatie om echt even de dagelijkse sleur achter je te laten en de natuur in te gaan. Ga samen creatief aan de slag en trek het omliggende natuurgebied ’t Moergestels Broek in!

 

borrel

Heisessie bij de Weidehoeve

Begin de heisessie met een inspirerende ochtendsessie in de Kapel van de Weidehoeve, waar de deelnemers worden verwelkomd en het programma word toegelicht. Trek in een pauzemoment het natuurgebied is voor een frisse neus. Bepaal zelf welke route jullie nemen en verken de diverse Weidevogels die zich hier thuis voelen.

Ga samen aan de slag met brainstormsessies, workshops of presentaties tijdens de heisessie om jullie doelen te bereiken. Gebruik de vele mogelijkheden om in kleinere groepen uiteen te gaan zoals in de uitkijktoren. Vanuit de uitkijktoren hebben jullie een fenomenaal uitzicht over het natuurgebied en misschien spotten jullie de grutto’s of ree├źn wel! Zorg voor een effectieve dag door gebruik te maken van een dagvoorzitter of facilitator. De Weidehoeve heeft een unieke samenwerking met Monique van Gurp om de dag in goede banen te leiden.

borrel

Teambuilding

Maak jullie heisessie compleet met onze diverse teambuildingsactiviteiten zoals Expeditie Reuselhoeve om samenwerking en creativiteit aan te moedigen. Zo gaan jullie actief buiten aan de slag met diverse samenwerkingsvormen waarbij jullie echt even uit jullie comfort zone kunnen stappen. Of gaan jullie liever met wat traditionele samenwerkingsvormen aan de slag tijdens zeskamp.

Teambuilding kun je bereiken door vele samenwerkingsvormen maar ook door activiteiten te ondernemen die het ijs breken onder collega’s. Een mooi voorbeeld hiervan is het Wc potten racen of badkuipracen. Activiteiten bomvol met hilariteit om te zorgen dat je echt even uit de dagelijkse sleur stapt!

Geniet samen van een heerlijke lunchplank om weer even helemaal tot rust te komen. Als het mooi weer is natuurlijk buiten in het zonnetje op jullie eigen terras! Tijdens deze informele momenten bij de koffieautomaat zullen de belangrijkste verbindingen gelegd worden.
Je kunt ook een middagsessie inplannen en samen de dag afsluiten met een borrel of houtvuur barbecue.

Kortom een ideale plek om een heisessie te organiseren in de buurt van Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda.