Eventlocatie

Eventlocatie

vergaderen

Eventlocatie de Weidehoeve

Eventlocatie de Weidehoeve in de buurt van Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda zorgt ervoor dat jouw evenement een natuurlijk succes wordt! Gelegen midden in het natuurgebied ’t Moergestels Broek organiseren jullie het volgende evenement. Bij de Weidehoeve is ruimte voor ruim 400 mensen waar ontmoet wordt in rust, ruimte en stijl.

vergaderen

Unieke eventlocatie

Onze evenementenlocatie straalt een kalme sereniteit uit, omringd door weidse groene velden en een betoverend landschap dat als het perfecte decor dient voor jouw bijzondere momenten. Binnen bieden we diverse ruime zalen die volledig naar jouw wensen kunnen worden ingericht. Of je nu voor een theateropstelling kiest of een informele opstelling, wij regelen het voor jullie. Het natuurgebied rondom de Weidehoeve vormt een rustieke omgeving die een diepe verbondenheid met de natuur oproept. Met uitgestrekte groene velden, kronkelende paden en rustieke landschappen biedt dit gebied een oase van rust en sereniteit. Gasten worden omringd door de natuurlijke pracht van het Brabantse landschap, wat een gevoel van kalmte en welzijn bevordert.

de kapel

Klantevent of relatiedag organiseren?

Of je nu een event organiseert voor jullie eigen bedrijf, relatiedag of juist een klantenevent organiseert, de Weidehoeve heeft ruimte voor alles. Zo is het een ideale locatie voor een klantenevent om mensen te bedanken, informeren en het bedrijf beter te leren kennen door het organiseren van seminars, netwerkevenementen of productlanceringen. Pakken jullie het liever groter dan met een relatiedag waarbij je relaties gaat versterken. Overweeg dan om de activiteiten van de Reuselhoeve erbij te betrekken voor teambuilding. De uitstraling van de Weidehoeve is natuurlijk groen, ruimtelijk en vrij. Is dit nu de uitstraling die jij mee wilt geven aan jullie klanten dan is de Weidhoeve, dé plek om jullie klantenevent of relatiedag te organiseren.

Naast een prachtige ruimte en omgeving is de Weidehoeve zeer goed bereikbaar. Ook bied de Weidehoeve natuurlijk ook professionele audiovisuele ondersteuning om te zorgen dat jullie presentaties, workshops en andere activiteiten soepel verlopen. Het is ook mogelijk om eenzelfde presentatie vanuit meerdere ruimten te volgen bij grote groepen. De spreker kan dan vanuit het middelpunt van de Weidehoeve iedereen toespreken en in meerdere ruimtes rondlopen.

borrelplanken

Eten en drinken

Geen evenement is geslaagd zonder heerlijk eten en verfrissend drinken! Kies voor een barbecue buffet of liever een gezellige borrel. Bij deze eventlocatie heb je alle keuze. Heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op zodat wij met jullie kunnen meedenken.

De Weidehoeve is ideaal gelegen in centraal Noord-Brabant, uitstekend te bereiken vanuit Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda. Verder is hier een ruime, gratis parkeerplaats voor al jullie gasten!

Neem contact met ons op voor jullie groots event!

Contact