Condoleance

Condoleance

condoleance

Condoleance bij de Weidehoeve

Organiseer een condoleance in rust, ruimte en stijl. Een prachtige locatie in de omgeving van Tilburg, Moergestel, Hilvarenbeek en Oisterwijk waar je echt in rust afscheid kan nemen van een dierbare. In de kalme natuur van Brabant.

condoleance

Verlies

De uitvaart van een dierbare is een van de meest pijnlijke ervaringen in het leven. Het is een tijd waarin we behoefte hebben aan steun en de mogelijkheid om te rouwen op onze eigen manier. In de hectiek van een crematorium kan het soms moeilijk zijn om de tijd en ruimte te vinden om echt stil te staan bij de persoon die we hebben verloren. Daarom biedt de Weidehoeve een intieme en exclusieve setting voor condoleances in Brabant.

Het is belangrijk om open te staan voor hulp en ondersteuning van vrienden, familie en professionals tijdens het planningsproces van een uitvaart. Het delen van taken en verantwoordelijkheden kan helpen om de last te verlichten. Dit zorgt ervoor dat de uitvaart een respectvolle en gedenkwaardige gelegenheid wordt voor alle betrokkenen. Zo kun je een deel van de zorgen natuurlijk ook bij ons neerleggen.

Bij de Weidehoeve worden condoleances niet strak tussen andere herdenkingen gepland. In plaats daarvan wordt de locatie volledig gereserveerd voor jou en je familie. Zodat jullie de rust en tijd hebben om het verlies te verwerken en samen te herdenken. Door de ligging van de Weidehoeve is de ruimte mooi belicht vanuit buiten wat een open gevoel geeft. Een condoleance is bedoeld om medeleven te betuigen en iemands leven te vieren. Dit doen we bij de Weidehoeve op een rustige en respectvolle manier.

de kapel

Opstellingen condoleance

In de Kapel zijn meerdere opstellingen mogelijk zoals een theateropstelling met 130 stoelen. Of kiezen jullie een wat informelere opstelling met tafels erbij voor de koffietafel, dan zijn er 150 zitplekken verspreid door het gebouw. Afhankelijk van de gewenste opstelling hebben we tal van mogelijkheden om de capaciteit uit te breiden voor een grotere uitvaart.

Op locatie hebben wij een muziekinstallatie met microfoon staan zodat u eigen muziek kan afspelen. Ook is er een groot videoscherm beschikbaar voor het tonen van beeldmateriaal. Bij een uitvaart is het natuurlijk belangrijk dat alles tot in de laatste details geregeld wordt,

Product Prijs
Koffietafel € 17,50 per persoon
Zaalhuur uitvaartdienst € 675,-
condoleance

Bereikbaarheid

De Weidehoeve ligt in Moergestel op 10 minuten reistijd van het crematorium van HilvarenbeekNatuurbegraafplaats Bos van de Heilige Geest en de begraafplaatsen van Diessen, Hilvarenbeek en Oisterwijk. Crematorium Tilburg ligt op 25 minuten reistijd van de Weidehoeve af.

Het terrein heeft een ruime parkeerplaats en er is ruimte om de rouwauto op de kop van het gebouw te parkeren. Langs het gebouw is een oprijdlaan waarlangs de genodigden zich kunnen opstellen als de rouwwagen vertrekt. De rouwstoet kan vervolgens aansluiten achter de rouwwagen. Dit alles zodat je in alle rust kunt vertrekken.

Contactformulier

Heb je te maken met een overlijden en wil je snel kunnen schakelen? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of 013-210 5006 voor de beschikbaarheid van de Weidehoeve voor een uitvaart.