Borrel

Borrel

borrel

Borrel

Wil jij een borrel organiseren bij de Weidehoeve? Of dat nu een feestelijke Kerstborrel, sprankelende Nieuwjaarsborrel, bedrijfsborrel of een gezellig familiefeest is; er is altijd een goede reden om gezellig met elkaar het glas te heffen. De Weidehoeve is ideaal gelegen centraal in Brabant in de buurt van Tilburg. Maar ook Den Bosch, Eindhoven en Breda zijn snel te bereiken.

borrel

Samen borrelen

Een borrel bij De Weidehoeve betekent samenkomen in een ontspannen omgeving, ver weg van de drukte. Geniet van het contact met collega’s of familie in een prachtige ambiance. Of je nu met een kleine groep van 25 personen bent of een groot gezelschap van 250 man, De Weidehoeve zorgt ervoor dat jouw evenement tot in de puntjes wordt verzorgd! Ben je nu met meer dan 250 personen? Dan is het mogelijk om zowel de Weidehoeve als de Reuselhoeve te reserveren. Dan heb je ruimte voor meer dan 400 personen!

Schijnt het zonnetje nu heel mooi, dan hebben jullie natuurlijk een eigen terras waarop jullie kunnen genieten hiervan. Ook zijn er meerdere speeltuinen op het terrein met grote air trampolines voor de kleinsten om te spelen. Verder hebben wij altijd wel verschillende spellen en kleurplaten beschikbaar voor de jongeren.

Genieten jullie van een Zomerse of Winterse walking diner? Of liever wat lekkernijen voor bij een drankje? Kies hier hoe jullie Kerstborrel, bedrijfsborrel, Nieuwjaarsborrel of babyborrel eruit gaat zien! Heb je specifieke ideeën hoe je de borrel wilt inrichten, dan horen wij dit graag. De Weidehoeve bied diverse opties aan voor de dranken zoals een drankarrangement of met consumptiemunten. Kies zelf wat voor dranken er wel en niet geschonken worden. Willen jullie specifieke dranken schenken zoals de lokale Schrobbelèr dan horen wij dit graag zodat we dit kunnen regelen voor jullie. Zo creëren we samen een onvergetelijk feestje!

borrel

Combineer de borrel met gezellige activiteiten

Waarom niet wat extra plezier toevoegen aan je borrel door deze te combineren met leuke activiteiten? Met De Reuselhoeve binnen handbereik kun je voorafgaand aan de borrel actief aan de slag! Ontdek de mogelijkheden voor activiteiten op de website van de Reuselhoeve. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Kortom, bij De Weidehoeve vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde borrel in de prachtige omgeving van Brabant. Dicht gelegen bij Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda. Kom langs en ontdek zelf waarom De Weidehoeve dé locatie is voor jouw volgende feestelijke bijeenkomst!

Contactfomulier

Neem contact met ons op voor een memorabele borrel!

Of jullie nu op zoek zijn naar een locatie voor een kerstborrel, jubilaris, nieuwjaarsborrel of seizoen afsluiting. De Weidehoeve heeft ruimte voor alles!