Inspiratielocatie

Inspiratielocatie

Weidehoeve

Inspiratielocatie de Weidehoeve

Organiseer jouw inspiratiesessie bij inspiratielocatie de Weidehoeve! De plek waar een prachtig natuurgebied samenkomt met een stijlvolle hoeve. Centraal gelegen in Brabant, in de buurt van Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Breda.

 

inspiratielocatie

Creatief samen aan de slag!

Welkom bij De Weidehoeve, een betoverende oase van rust en inspiratie, verscholen te midden van het prachtige landschap van Moergestel. Hier, omringd door weidse groene velden en rustieke charme, vind je een unieke plek die de zintuigen prikkelt en de geest voedt. Niet zomaar een wandeling door een industrieterrein maar samen op pad in het grootste weidevogelgebied in Brabant.

teambuilding

Onze werkwijze

Hier geloven we in het stimuleren van creativiteit in al zijn vormen. Of het nu gaat om de natuurlijke omgeving die als inspiratiebron dient of één van onze activiteiten waar jullie creatief aan de slag gaan met teambuilding. Of gaan jullie liever even samen op pad om een frisse neus te halen. Dan vind je hier een geweldige omgeving om heerlijk een wandeling te maken, met de step op avontuur te gaan of samen dwars door het natuurgebied in een kano! Onze locatie biedt een vruchtbare bodem voor een inspiratiesessie.

Wanneer jullie samen binnen of buiten aan de slag gaan met een inspiratiesessie, dan zijn er vele mogelijkheden wat betreft ruimtes. Ga je liever in subgroepen aan de slag, kies dan om uiteen te gaan in de uitkijktoren of een huifkar! Inspireer jezelf door even uit de dagelijkse bezigheden te stappen.

Ook zijn er bij inspiratielocatie de Weidehoeve technische voorzieningen beschikbaar om de productiviteit en creativiteit van onze gasten te ondersteunen. Met moderne wifi en audiovisuele apparatuur zorgen we ervoor dat onze gasten naadloos kunnen samenwerken en communiceren tijdens hun bijeenkomsten en evenementen.

Daarnaast kunnen wij natuurlijk ervoor zorgen dat jullie een volledig verzorgde dag hebben met een van onze heerlijke lunchplanken of stoere houtvuur barbecues. Zo kun je samen de omgeving ervaren onder het genot van onze smakelijke gerechten.

Inspiratielocatie

Bijzondere ervaring bij inspiratielocatie de Weidehoeve

Maar wat inspiratielocatie de Weidehoeve echt bijzonder maakt, is onze ongeëvenaarde gastvrijheid en dienstverlening. Ons toegewijde team staat altijd klaar om te helpen bij het plannen en uitvoeren van evenementen. Wij zorgen ervoor dat alles in orde is zodat jullie kunnen genieten van de rust en vrijheid van deze omgeving.

Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om een inspiratiesessie te organiseren of gewoon een inspirerende omgeving voor creativiteit of vergadering, bij inspiratie locatie de Weidehoeve vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring.