Vergaderen

Vergaderen

eventlocatie

Vergaderen in de natuur

Bij vergaderlocatie de Weidehoeve draait het niet om de standaard vergadering waar je simpelweg een zaaltje voor boekt. Nee, hier draait alles om inspirerend vergaderen in de natuur. Het begint al bij de adembenemende omgeving van de boerderij, gelegen in het prachtige natuurgebied van het Moergestels Broek. Terwijl je ergens anders tussen de middag een blokje om moet gaan in een kantorenpark of industrieterrein, trekken de gasten van de Weidehoeve gewoon het grootste weidevogelgebied van Brabant in. Jullie vergadering in de natuur!

Contact
Weidehoeve

Zaalhuur

Je huurt altijd de gehele Weidehoeve en deze is dan exclusief voor jullie beschikbaar, namelijk de Kapel, Weidezaal met eigen bar, Weidezolder en terras. De zaalhuur voor de gehele Weidehoeve per dagdeel bedraagt € 675,- incl. btw.

Zaalhuur Weidehoeve
€675,- euro per dagdeel
Professioneel videoscherm 86″ en geluidsversterking
€250,-

Vergaderversnapering Standaard:

  • Onbeperkt koffie, thee en (fruit)water
  • Gezonde tussendoortjes zoals fruit en groenten
  • Zoete lekkernijen
  • Flipover en stiften
    Uit je eigen bar: frisdrank, wijn, speciaal bier, pils en speciale koffies op nacalculatie.
€11,50 per persoon, per dagdeel
Vergaderversnapering Luxe:
– Onbeperkt koffie, thee en (fruit)water
– Gezonde tussendoortjes zoals fruit en groenten
– Zoete lekkernijen
– Flipover met stiften
– Inclusief frisdrank, wijn, speciaal bier, pils en speciale koffies uit je eigen bar.

€19,75 per persoon, per dagdeel
vergaderen

Bij de Weidehoeve draait het om meer dan alleen vergaderen; het gaat om een ervaring. Hier zijn volop mogelijkheden om samen actief bezig te zijn in de buitenlucht bij de Reuselhoeve. Of het nu gaat om een korte pauze om op te laden of om de dag vol energie te beginnen, hier kan het allemaal. De perfecte combinatie om van jullie meeting, een echte ont-moeting te maken. Een uniek all-in meeting en teambuilding ervaring in de buurt van Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda.

De locatie is passend voor al jullie doelen zoals een passende training, heisessie, inspiratiesessie, event, conferentie of bijeenkomst.

En wat is er nu beter dan de dag gezellig af te sluiten met een borrel? Bekijk vooral onze arrangementen voor de mogelijkheden om de dag op een bijzondere manier af te ronden.

Contact
vergaderen

Unieke vergaderruimte

Geef je bij ons aan in welke opstelling je wilt zitten of juist wat informeler, dan regelen we dat voor jullie. Bij de Weidehoeve bepaal jij zelf waar je wilt zitten of staan. Mocht het fantastisch weer zijn is het ook mogelijk om buiten te vergaderen. Geen vastgelegde opstellingen of saaie ruimtes, maar volledige vrijheid om te vergaderen in een inspirerende omgeving. Plan je een vergadering, meeting of ben je bezig met een feedback sessie te organiseren. De Weidhoeve dient zich overal voor door de flexibiliteit in opstelling.

de weidezolder

Feedback sessie organiseren

Bij bijvoorbeeld het organiseren van een feedbacksessie tijdens een vergadering is het heel belangrijk dat je een veilige omgeving kan creëren waarin collega’s openlijk hun gedachten en ervaringen kunnen delen. Gebruik onze flipovers om waardevolle inzichten vast te leggen tijdens jullie feedback sessie. De Weidehoeve staat de gehele dag tot jullie beschikking dus jullie worden niet gestoord door andere groepen.

En wat dacht je van het organiseren van een interactieve sessie? Gebruik de verschillende break-out vergaderruimtes van de Weidehoeve zoals de uitkijktoren met een prachtig uitzicht over het reservaat of juist de huifkarren voor een knusse, gezellige sfeer. Tijdens het organiseren van een interactieve sessie worden verschillende technieken en methoden gebruikt om de betrokkenheid van de deelnemers te vergroten, zoals groepsdiscussies, brainstormsessies, workshops, oefeningen, simulaties en meer. Dit alles kan binnen de Weidehoeve een passende plek krijgen.

teambuilding

De ideale meeting ruimte in het hart van Brabant

Bovendien ligt vergaderlocatie de Weidehoeve op een strategische locatie, in het hart van Brabant. Slechts een steenworp afstand van Tilburg, Eindhoven, Breda en Den Bosch. Dit maakt het gemakkelijk bereikbaar voor gasten uit verschillende regio’s.

Kortom, bij de Weidehoeve draait alles om een unieke en bijzondere vergaderervaring. Weg van de standaard zaaltjes en saaie kantooromgevingen, en in plaats daarvan vergaderen in het groen, omringd door de prachtige natuur van Brabant.

vergaderen

Vergaderen voor kleinere groepen

Je kunt ook in het Proeflokaal van de Reuselhoeve terecht: goedkoper en minder exclusief.

Hier kun je vanaf 10 personen vergaderen van maandag t/m vrijdag.

  • Minimaal 10 personen per dagdeel
  • Maandag t/m vrijdag
  • € 350,- per dagdeel

Ook de Reuselhoeve is zeer goed bereikbaar voor een meeting vanuit Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda.

vergaderen

Grote gezelschappen

Organiseer je een grote vergadering zoals een jaarvergadering waarbij meer dan 300 mensen aanwezig willen zijn, dan zijn er hier ook mogelijkheden om de Weidehoeve en Reuselhoeve te combineren. Door meerdere vergaderruimtes te combineren met verschillende schermen is het zeker mogelijk om met 300 personen te vergaderen.

Reviews vergaderen in de natuur

Repay HRM

De uitkijktoren is een hele bijzondere mooi locatie met prachtig uitzicht, ze zaten in een cirkel en dat was precies wat men nodig had voor de vergadervorm, heel goed verzorgd allemaal.

Brabant Water

Fijne mooie plek, groot scherm, flexibele ruimte, inspirerende plek voor een groepen, moesten 1x vragen om de koffie bij te vullen en het waren grote eters, brood was snel, maar ook weer snel aangevuld.

ASML

Heel goed bevallen, was de eerste keer, ruime locatie, alle faciliteiten aanwezig, prima koffie/thee arrangement, hoefde maar iets te vragen en het werd gebracht. De houtvuurbarbecue was heerlijk, alle dieetwensen probleemloos ingevuld. Onduidelijk was wel dat men uit de bar zelf alle dranken, cappuccino ed. mocht pakken tijdens de vergadering.

Urban Jazz

We hebben een erg leuke middag gehad. Uiteindelijk was de tijd in de uitkijktoren iets te kort, maar dat hebben we zelf ingepland. De activiteiten werden fijn begeleid.

Geodis

Hele mooie locatie, super goed bereikbaar,  perfect gelopen, lunch was wat weinig, maar het waren dan ook vooral grote sterke kerels, al met al zeker voor herhaling vatbaar.

Hewlett Packard

Locatie was prachtig. Netjes schoon, goede ruimtes. We voelde ons meteen op ons gemak. Catering was ook erg goed; fruit, zoetigheden en koffie en thee. Wellicht wel goed om van te voren aan te geven dat koffie, thee etc uit het automaat niet zit inbegrepen. Hier werd ik namelijk door verrast. BBQ was erg goed georganiseerd en ruim voldoende voor iedereen. Wellicht leuk om volgende keer aan te geven dat de BBQ aangaat. Veel mensen vinden het leuk om bij de BBQ aanwezig te zijn. Maar al met al een succesvolle, leuke en gezellige dat op een prachtige locatie.

Neem contact op voor jullie vergadering in de natuur!