Feestlocatie

Feestlocatie

feestlocatie

Feestlocatie de Weidehoeve

Stap binnen bij feestlocatie de Weidehoeve, hier worden onvergetelijke momenten gecreëerd tijdens jullie feest. Gelegen te midden van Noord-Brabant biedt de Weidehoeve de perfecte setting voor allerlei soorten feesten. Of het nu gaat om een intiem familiefeest, een sprankelende verjaardagsviering, een jubileumfeest of een uitbundige bedrijfsbijeenkomst, de Weidehoeve maakt er een feestje van!

bijeenkomst

Unieke feestlocatie

Onze feestlocatie is geen traditionele feestzaal, feestlocatie de Weidehoeve straalt een serene rust uit. Omringd door weelderige groene velden en een adembenemend landschap dat als het perfecte decor dient voor jouw speciale momenten.

De Weidehoeve biedt drie unieke ruimtes, perfect afgestemd op diverse groepsgroottes. Voor intieme bijeenkomsten tot 60 personen is de Weidezaal ideaal. Deze zaal is uitgerust met een geluidssysteem en een eigen bar, waardoor het perfect is voor feestelijke gelegenheden. Voor grotere groepen of evenementen waarbij dansen gewenst is, is onze adembenemende kapel de juiste keuze. Deze ruimte beschikt ook over een hoogwaardig geluidssysteem, waardoor DJ’s de mogelijkheid hebben om naadloos hun set te integreren in onze apparatuur. Alle ruimtes kunnen naar wens worden ingericht. Of je nu kiest voor een gezellige diner en/of borrel, wij passen ons aan naar jouw voorkeuren! Een ideale feestzaal om te huren inclusief catering in Brabant.

Daarnaast is de Weidehoeve gemakkelijk bereikbaar vanuit steden als Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda. De Weidhoeve heeft voldoende parkeergelegenheid, zo maken we het jou en de gasten nog net wat makkelijker!

borrelplanken

Samen genieten

En laten we het belangrijkste niet vergeten: het eten! Ons team bereidt heerlijke gerechten met zorg en aandacht, passend bij jouw smaak en budget. Kies bijvoorbeeld voor een barbecue buffet, walking diner of borrel, wij zorgen ervoor dat jouw gasten worden verwend op deze feestlocatie.

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke en veelzijdige feestzaal of feestlocatie om te huren in Brabant voor jouw speciale gelegenheid, dan is de Weidehoeve de ideale keuze. Goed bereikbaar en dicht in de buurt van Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw feest bij de Weidehoeve te plannen. We staan klaar om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken!

borrel

Actief ontspannen

Maak je feest compleet met wat leuke, gezellige activiteiten. In combinatie met de Reuselhoeve kan de Weidehoeve een heel aantal activiteiten toevoegen aan jullie feestelijke viering. Op deze feestlocatie is het bijvoorbeeld mogelijk om samen te klimmen in het klimparcours. Of ga op avontuur door natuurgebied ’t Moergestels Broek in een kano. Zo zijn er vele mogelijkheden van WC potten race tot outdoor paintball. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor jullie schitterende viering!

Contact