Bruiloft

Bruiloft

bruiloft

Bruiloft op een boerderij

Wil jij ook graag trouwen in een stijlvolle hoeve, echt genieten van de ruimte om je heen. Organiseer jullie bruiloft dan bij de Weidehoeve! Heel anders dan traditionele bruiloftzalen heb je hier een volledig gebouw voor jezelf, een klimbos voor de jeugd en een prachtige locatie voor bruiloftsfoto’s. Een unieke trouwlocatie in de buurt van Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en Breda.

bruiloft

Trouwen op een bruiloft boerderij

Wil jij bij jullie bruiloft nu ook zorgeloos je hele kring met dierbaren kunnen ontvangen? Bij de Weidehoeve is hier de ruimte voor! Naast het feit dat u hier iedereen kunt ontvangen, kunt u hier ook de volledige ceremonie laten voltrekken! Geen bruiloft waarbij je driemaal van locatie moet veranderen maar één locatie voor een zorgeloze dag.

    • Start uw dag op onze prachtige zolder waar u in alle rust uzelf kan voorbereiden op de dag. In de ochtend valt het licht hier prachtig binnen zodat jullie de dag verfrist kunnen starten. Wellicht wilt u de bruidsreportage in de ochtend doen in het betoverende natuurgebied of boven op de uitkijktoren.

    • In de middag kunt u trouwen voor de wet bij ons op locatie, een BABS (buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand) zal dan hier jullie huwelijk voltrekken. De gehele middag kan naar uw keuze ingedeeld worden met betrekking tot de bruiloftzaal, de receptie, het bruiloftsdiner en het trouwfeest! Van heerlijk lunchen tot samen genieten van een borrel.

    • U kunt er ook voor kiezen om de activiteiten van de Reuselhoeve erbij te betrekken. Terwijl u geniet van uw receptie of juist in de middag de tijd neemt voor de bruidsreportage, kunnen de kinderen ravotten in het klimbos, de lasergame arena of één van onze speeltuinen! Genoeg keuze om te zorgen dat dit een onvergetelijke dag gaat worden!

Vooraf zullen we met u bespreken hoe u de ruimte ingedeeld en gedecoreerd wilt hebben zodat u de dag zorgeloos kunt beginnen. Zo bepalen jullie precies hoe jullie bruiloftzaal eruit komt te zien en alles naar wens verloopt. Kiest u een drankarrangement of liever op nacalculatie? Wilt u een barbecue buffet of bijvoorbeeld een walking diner? Kijk onze mogelijkheden wat betreft eten & drinken en kies naar eigen wens! Willen jullie liever iets op maat, neem dan vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken voor de ultieme bruiloft op een boerderij.

bruiloft

Eeuwige liefde

In de dierenwereld zijn er tal van zoogdieren en vogels die zich een leven lang binden aan één partner, een soort van bruiloft. Bijvoorbeeld de knobbelzwaan en de gans staan er om bekend dat ze zo trouw zijn aan elkaar. Gelukkig zijn er nog steeds heel veel mensen die de verbinding met elkaar aan willen gaan of juist al toe zijn aan de viering van hun koperen, zilveren, koralen of zelfs al gouden bruiloft. Niet alleen een bruiloft moet gevierd worden, vijftig jaar getrouwd zijn is natuurlijk ook reden voor een feest!

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in de buurt van Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en Breda waarbij jullie een bruiloft hebben op een sfeervolle boerderij. Of juist een feestlocatie waar jullie na vijftig jaar getrouwd te zijn even terugblikken op de gelukkige jaren. Zoek dan niet verder en kom een keer op bezoek om rond te kijken!

Product
Prijs per persoon
Koffie met appelgebak
€ 6,25
Standaard lunchbuffet incl. koffie/thee/jus/melk/water
€ 14,95
Luxe lunchbuffet incl. koffie/thee/jus/melk/water
€ 24,50
Standaard barbecue
€ 22,95
Reusel barbecue
€ 27,95

Contactfomulier

Neem contact op voor jullie prachtige bruiloft en kom vrijblijvend langs op de locatie te bezichtigen.!