Locatie

Locatie

vergaderen

Organiseer het samenkomen bij de Weidehoeve

Plan jouw bijeenkomst bij de Weidehoeve en huur de hele locatie exclusief af. De verschillende ruimtes vormen samen een totaaloppervlakte van maar liefst 400m².

Bijeenkomen bij de Weidehoeve: 

  • Volledig exclusieve locatie met eigen bar.
  • Slechts een steenworp afstand van de snelweg Tilburg-Eindhoven, de A58.
  • De Weidehoeve is onderdeel van de natuurpoorten, omringd door natuurgebied, ideaal voor wandelingen of kanotochten.
  • Ruime, gratis parkeergelegenheid.
  • Mogelijkheid tot gebruik van meerdere schermen, flip-overs en volledige muziekinstallatie.
  • Rolstoeltoegankelijke locatie.
Locatie

Ruimtes

De Weidehoeve heeft meerdere ruimtes binnen het gebouw waar gebruik van gemaakt kan worden. Iedere ruimte heeft zijn unieke sfeer en vormen samen het geheel van deze authentieke hoeve.

De grote zaal heet “de Kapel” welke zeer geschikt is voor bijeenkomsten, vergaderingen, borrels, trouwerij, en uitvaarten. Een ruimte zeer geschikt tot 200 personen.

Locatie

De Weidezaal

De Weidezaal, gecombineerd met de kapel, is ideaal voor een pauze of afsluiting van je vergadering met een borrel of BBQ. Deze unieke ruimte is ook perfect geschikt voor familiebijeenkomsten en andere feesten. Bovendien is het gemakkelijk om naar buiten te gaan en het exclusieve terras te betreden dat grenst aan deze zaal.
Locatie

De Weidezolder

Daarnaast hebben we ook nog de Weidezolder. Deze gezellige zolder is ideaal voor een ontspannen break-out sessie of een inspirerende start van de dag. Dankzij de vide en de dakramen komt er veel natuurlijk licht binnen, wat de ruimte siert.

Locatie

Combineer de Reuselhoeve en Weidehoeve

De Weidehoeve en de Reuselhoeve kunnen eenvoudig samengevoegd worden dankzij de doorgang tussen beide gebouwen. Hierdoor is het mogelijk om tot wel 450 personen te ontvangen. Met deze verbinding kunnen grote evenementen gemakkelijk worden georganiseerd.