Bijeenkomst

Bijeenkomst

vergaderen

Bijeenkomst bij de Weidehoeve

Op zoek naar een unieke, bijzondere en inspirerende locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst? Zoek niet verder, want de Weidehoeve is precies wat je nodig hebt! Centraal gelegen op een steenworp afstand van Tilburg, Breda, Eindhoven en Den Bosch, biedt onze locatie gemakkelijke bereikbaarheid en bevindt zich te midden van natuurgebied ’t Moergestels Broek, met voldoende parkeergelegenheid.

bijeenkomst

Bijeenkomst in rust, ruimte en privacy

Rust, ruimte en privacy staan centraal bij de Weidehoeve. Bij het boeken van onze locatie krijg je het hele pand exclusief tot je beschikking. Gelegen in het schitterende natuurgebied ’t Moergestels Broek, omringd door groen, beschikt de Weidehoeve over drie verschillende ruimtes: de Zolder, de Weidezaal en de Kapel. Elke ruimte is uitgerust met een geluidsinstallatie voor extra gemak.

In de Weidezaal vind je tevens een volledig uitgeruste bar, inclusief koffiemachine, frisdranken, wijnen en een eigen tap! Stap vanuit de Weidezaal naar buiten om te genieten van de zon op jullie eigen terras! Verder is er ook een uitkijktoren beschikbaar met een vergaderruimte die uitkijkt over het gehele gebied. Zo kun je echt genieten van de omgeving tijdens jullie (zakelijke) bijeenkomst.

lunch

Eten en drinken

Wat betreft catering hoef je je ook geen zorgen te maken. Ons toegewijde keukenteam staat klaar om aan al jouw culinaire behoeften te voldoen. Van een uitgebreide lunchplank tot heerlijke borrelhapjes en zelfs een sfeervolle houtvuur barbecue, wij zorgen ervoor dat jouw gasten niets tekortkomen. Bovendien houden we graag rekening met dieetwensen als deze tijdig worden doorgegeven.

Het is ook mogelijk om jullie bijeenkomst af te sluiten met een gezellige borrel waarbij jullie zelf een drankje pakken bij de bar of met bediening. Zo zijn er ook diverse opties om de borrel aan te kleden met kleine of grote hapjes. Tijdens de borrel is het mogelijk om een afspeellijst aan te zetten. Kies er een uit ter plekke of maak een eigen afspeellijst via Spotify.

vergaderen

Interesse of meer informatie?

De Weidehoeve staat bekend om zijn gastvrijheid en persoonlijke service, waarbij elk evenement op maat wordt verzorgd naar de wensen en behoeften van de organisatie. Naast zakelijke bijeenkomsten biedt de Weidehoeve ook ruimte voor feesten, bruiloften en andere speciale gelegenheden, waarbij de charme van het platteland samensmelt met moderne gastvrijheid. Kortom, een bijeenkomst bij de Weidehoeve belooft een onvergetelijke ervaring te zijn, ondergedompeld in de schoonheid van de natuurlijke omgeving.

Heb je interesse in onze locatie of wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw bijeenkomst? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om jouw evenement tot een onvergetelijk succes te maken!

Neem contact met ons op voor jullie bijzondere bijeenkomst!

Contact