De Uitkijktoren

De Uitkijktoren

Avontuurlijk vergaderen!

Uitkijktoren

Vergadering in het groen

De uitkijktoren is een bijzondere plek waar je kunt vergaderen met een prachtig uitzicht. De toren biedt plaats aan ongeveer tien personen. Binnen vind je zes comfortabele stoelen, enkele handige bijzettafels en een aantal stevige houten bankjes. Deze gezellige opstelling maakt het de ideale locatie voor vergaderingen, brainstormsessies, inspirerende sessies, een echte heisessie of gewoon een ontspannen samenkomst met collega’s.

Avontuurlijk vergaderen

Avontuurlijk vergaderen!

Wat de uitkijktoren echt speciaal maakt, is niet alleen het uitzicht, maar ook de mogelijkheid om je vergadering te combineren met een avontuurlijke activiteit. Vanaf de top van de toren kun je namelijk gebruikmaken van onze indrukwekkende mega-zipline. Deze zipline is ruim 130 meter lang en biedt een spannende afdaling met een prachtig uitzicht over de omgeving. Het is een geweldige manier om je vergaderdag op een hoogtepunt af te sluiten en zorgt voor een onvergetelijke ervaring die je collega’s nog lang zullen herinneren.

Uitkijktoren

Bijzondere vergaderlocatie

De uitkijktoren biedt niet alleen een inspirerende omgeving, maar ook een moment van ontspanning en plezier. Of je nu een serieuze vergadering hebt of gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur, onze uitkijktoren is de perfecte plek. Kom en ervaar zelf de unieke combinatie van werken en avontuur in onze prachtige uitkijktoren!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Contact