De Kapel

De Kapel

De perfecte locatie voor elke gelegenheid

de kapel

Kapel

De Kapel is een ruime en veelzijdige zaal die geschikt is voor een breed scala aan evenementen. Of je nu een bijeenkomst, conferentie, vergadering, borrel, bruiloft of uitvaart wilt organiseren, de Kapel biedt de perfecte ambiance. De zaal heeft een indrukwekkende capaciteit en kan tot wel 200 personen comfortabel ontvangen. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel intieme als grootschalige evenementen.

Bij binnenkomst word je direct geraakt door de serene sfeer en het authentieke interieur van de Kapel. De hoge plafonds en mooie raampartijen zorgen voor een gevoel van ruimte en rust, wat bijdraagt aan een bijzondere ervaring voor elke gelegenheid. Voor vergaderingen biedt de Kapel een rustige en inspirerende omgeving waarin ideeën vrij kunnen stromen en waar productieve discussies kunnen plaatsvinden.

de kapel

De kapel is geschikt voor...

De Kapel is uitermate geschikt voor verschillende soorten bijeenkomsten. Voor huwelijken biedt de Kapel een romantische en stijlvolle setting, waardoor je de mooiste dag van je leven in een betoverende omgeving kunt vieren. De ultieme locatie om een onvergetelijk feest te organiseren.

Daarnaast is de warme en gastvrije ambiance van de Kapel ook bijzonder geschikt voor uitvaarten, waar dierbaren op een respectvolle en waardige manier afscheid kunnen nemen.

vergaderen

Flexibel

Onze ruimte is buitengewoon flexibel en kan geheel naar jouw wensen worden ingericht. Of je nu kiest voor een u-vormige opstelling, een schoolopstelling, een theateropstelling, of een andere indeling, wij kunnen de ruimte precies aanpassen aan jouw specifieke eisen. We bieden maatwerk en denken graag met je mee om de perfecte opstelling te creëren die past bij je bijeenkomst.

Bij ons ben je verzekerd van een veelzijdige ruimte die jouw bijeenkomst precies de uitstraling geeft die je wilt. We streven ernaar om elke bijeenkomst, groot of klein, te laten slagen door maatwerk en persoonlijke aandacht voor je wensen.