De Weidezaal

De Weidezaal

Ideaal voor elke Bijeenkomst en ieder Feest

de weidezaal

De Weidezaal

De Weidezaal, gecombineerd met de aangrenzende Kapel, biedt een perfecte setting voor elke gelegenheid. Deze unieke ruimte is ideaal voor het nemen van een pauze of het afsluiten van je vergadering met een gezellige borrel of een heerlijke barbecue. De open en gastvrije sfeer van de Weidezaal maakt het ook de perfecte plek voor familiebijeenkomsten, bedrijfsuitjes en diverse andere feestelijke evenementen.

de weidezaal

Start de dag!

De Weidezaal is ook een perfecte plek voor een inspirerende start van de dag. Geniet samen van een kop koffie, cappuccino of latte macchiato aan de bar. In alle rust bijpraten met de collega’s, vrienden of familie bij jullie eigen bar. De gezellige setting van de Weidezaal is aan te passen op alle gelegenheden zoals een vergadering of familiebijeenkomst.
de weidezaal

Inspirerende ruimte

Op zoek naar een inspirerende plek om samen de dag op te starten of even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, dan is de Weidezaal de plek om even bij te komen. Organiseer jullie bijeenkomst in deze rustgevende oase waar je in de ochtend geniet van een overvloed van licht door het opkomen van de zon. Ervaar zelf de charme van deze ruimte en reserveer jouw vergadering, inspiratiesessie of nog veel meer hier.